sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Tavoite


Tavotteiden asetteluKauan on tullut jojoiltua painon kanssa. Työllä ja tuskalla -10kg. Laulaen ja mässäillen +12kg. Nyt on koittanut aika laittaa stoppi tälle touhulle!

Huomenna alkaa uuden elämän harjoittelu. :D


Kuva vuoden takaa
  
 Tän hetken naamataulu on aikalailla samaa pyöreyttä kuin tuosta noin vuoden takaisesta kuvasta näkyy. Ja se näky ei ole kaunis vaan ennemminkin karmaiseva. Naama pyöreä kuin potkupallo.


Kuva n, 6v takaa

Tässä iäkkäämmässä otoksessa taas on huomattavissa jo ihan inhimillisiäkin ominaisuuksia kuten: kasvonpiirteet. Tähän suuntaan olis tavotteet menossa. Tosin hieman iloisempaa ilmettä haetaan myös. :D
Mitään aloituspainoja yms. en halua julkistaa. Ainakaan vielä tässä vaiheessa.. Tavoitteena olisi kuitenkin kuntoutua muistuttamaan enemmän ihmistä kuin rantautunutta valasta. Tässä tapauksessa se tarkottaisi semmoista 30kg painon pudotusta.

Monesti jo laihduttaneena kaapista löytyy nutriletin ateriankorvikkeita, joten aloitan niillä.


 


25.4. Alkaakin aivan uudenlainen taistelu läskejä vastaan.
http://www.cambridgeohjelma.fi/ <- Rohkaisin tänään mieleni ja soitin itselleni ajan aloitukseen. Itsenäisesti en ole onnistunut, jospa ammattilaisen opastuksella saisin tulosia aikaan. 
2 kommenttia:

  1. Huippua! Hm. Kuvia katsoessa tulee väkisin mieleen vanha sanaparsi "lihavat on lepposii" :D (En tarkottanut että olisit lihava, mutta ne ilmeet, ne ilmeet! :D)

    VastaaPoista